WELK BANDJE KIES JIJ?

INFO

Hieronder staan antwoorden op de meest voorkomende vragen. Mocht jouw vraag hier niet bij staan, neem dan contact op via info@flirtnight.nl of vul het contactformulier in op deze site.

Algemeen

Vanaf welke leeftijd mag ik naar Flirtnight?                          

Al onze evenementen zijn 16+. Er is standaard een ID controle bij de deur. 

Moet ik mijn legitimatie mee?

Legitimatie is verplicht! Bij binnenkomst wordt standaard om legitimatie gevraagd, zonder legitimatie kom je dus niet binnen. Wij accepteren de volgende legitimatiedocumenten:

- Geldige ID-Kaart

- Geldig paspoort 

- (Scooter) rijbewijs

Tot hoe laat kan ik naar binnen? 

Dit verschilt per locatie. Dit wordt in de week van het evenement duidelijk gemaakt via de mail, als je een ticket hebt gekocht en ook via onze sociale media. 

Is er een dresscode voor Flirtnight? 

Je bent niet verplicht om je feestelijk te kleden, maar wij vinden een verzorgde outfit wel belangrijk. Dit betekent geen petjes, joggingbroeken etc.

De toegang kan geweigerd worden als hier niet aan wordt gehouden. 

Mag ik foto's maken tijdens Flirtnight?

Ja, foto's maken is toegestaan, mits de foto voor privédoeleinden wordt gebruikt en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto's schieten, stuur dan een mailtje naar info@flirtnight.nl

Tickets

Er is iets fout gegaan met het kopen van mijn kaartje. Wat moet ik nu doen?

De kaartverkoop besteden wij uit aan derden. Soms gaat dit via het poppodium die hun eigen ticketsysteem hanteren. Als dit niet het geval is, worden de tickets verkocht via Eventix.  Neem contact op met de desbetreffende partij, zodat zij je verder kunnen helpen.

Ik heb mijn ticket niet ontvangen / ik ben mijn ticket kwijt!

De meeste van onze tickets worden verkocht via Eventix, via de volgende link kan je jouw ticket terugvinden: https://eventix.io/search.html.

Waar kan k mijn kaartje kopen? 

In de agenda op de homepage staat in het evenement een knop met tickets. Via deze knop kan je het best jouw tickets bestellen!

Moet ik mijn ticket printen?

Het is mogelijk om je ticket uit te printen, maar we kunnen hem ook vanaf je telefoon scannen. Zorg er wel voor dat de code leesbaar is (helderheid omhoog & geen barsten in het scherm.